SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-20%

ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar

Produkt-ID: 31554

kr 231,20
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar
kr 231,20
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar
Beskrivning

Beskrivning

Barn är mycket krävande. Det är därför barnens handskar inte bara ska vara funktionella, de ska vara snygga också. Inga problem för den färgstarka Keo-handsken designad av ROECKL SPORTS! Handsken, som är exklusivt designad av München-baserade handskskräddare, skyddar säkert barnens känsliga händer mot vind och dåligt väder tack vare det vattentäta och vindtäta ROECKL-TEXMEMBRANE. Den randiga, extra långa handsken är garanterat en blickfångare. Ytterligare blickfångare: En filtapplikation med en stjärna och en tredimensionell ROECKL SPORTS-logotyp på handryggen samt en färgkontrasterande bård på manschetten. Innerhanden är förstärkt med PU-tillskärning. Extra innerfoder ger ytterligare värme och säkerställer en hög grad av bärkomfort. Goda nyheter för mammor och pappor, Keo-handsken är maskintvättbar i 30°C, vilket gör handsken mycket lätt att hålla ren.


Teknisk beskrivning:


Yttermaterial:Fin Poly MicroInnerhandsmaterial:Fin Poly Micro med Wave PU-lapp.Attribut:Vattentätt ROECKL-TEX MEMBRANE, varmt solerande Micro Bemberg-foder, extra lång stickad manschett.Överhand: 60 % polyamid, 40 % polyester. Innerhand: 60 % polyamid, 20 % polyester med polyuretanbeläggning, 20 % polyester. Foder och ins: 100 % polyester.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

varma vadderade handskar, men inte bäst för ridning
0 Gillar

Babys favorithandskar, bekväma och varma för alla utomhusaktiviteter - utom ridning. Så handsken har inte influensa eller liknande för att få tag. Vid tung användning, dock med lite tecken på slitage med ett vintergrepp.

Storlek: Normal
Mycket trevlig
0 Gillar

Mycket smart och varm. Bra service: snabbt och enkelt. Jag gillar designen när de stannar kvar.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.