Köp ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar | horze.se

Keo Kids Tex vattentäta handskar

kr 202,30
kr 289,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Mörkblå ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar roeckl
Svart ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar roeckl
ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar
ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
ROECKL Keo Kids Tex vattentäta handskar
Beskrivning

Beskrivning

Barn är mycket krävande. Det är därför barnens handskar inte bara ska vara funktionella, de ska vara snygga också. Inga problem för den färgstarka Keo-handsken designad av ROECKL SPORTS! Handsken, som är exklusivt designad av München-baserade handskskräddare, skyddar säkert barnens känsliga händer mot vind och dåligt väder tack vare det vattentäta och vindtäta ROECKL-TEXMEMBRANE. Den randiga, extra långa handsken är garanterat en blickfångare. Ytterligare blickfångare: En filtapplikation med en stjärna och en tredimensionell ROECKL SPORTS-logotyp på handryggen samt en färgkontrasterande bård på manschetten. Innerhanden är förstärkt med PU-tillskärning. Extra innerfoder ger ytterligare värme och säkerställer en hög grad av bärkomfort. Goda nyheter för mammor och pappor, Keo-handsken är maskintvättbar i 30°C, vilket gör handsken mycket lätt att hålla ren.


Teknisk beskrivning:


Yttermaterial:Fin Poly MicroInnerhandsmaterial:Fin Poly Micro med Wave PU-lapp.Attribut:Vattentätt ROECKL-TEX MEMBRANE, varmt solerande Micro Bemberg-foder, extra lång stickad manschett.Överhand: 60 % polyamid, 40 % polyester. Innerhand: 60 % polyamid, 20 % polyester med polyuretanbeläggning, 20 % polyester. Foder och ins: 100 % polyester.


Produkt-ID: 31554

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning