Köp prisvärda barnridkläder online nu | horze.se
Allt för flugsäsongen
Upptäck vår anti-flug kollektion från Horze
Barnridkläder

Barnridkläder

Här hittar du ett stort utbud av ridkläder för barn. Horze sortiment erbjuder allt från byxor till ridstövlar och ridhandskar till ridjackor - den perfekta ridutrustningen för unga ryttare både pojkar och flickor

128 artiklar

Vanliga frågor om Barnridkläder

När det gäller ridkläder för barn är det generellt sett viktigt att de sitter bra och att barnet känner sig bekvämt. Det är också viktigt att den nödvändiga säkerheten kan garanteras.

När ett barn är intresserad av ridning och vill prova på det är det inte nödvändigt att ha en komplett ridgarderob på en gång. Det viktigaste i början är en hjälm, eftersom den skyddar huvudet. Detta bör i alla fall inte undvaras. Dessutom är ridhandskar med gummering är bra att ha för att tyglarna ska kunna hållas stadigt.

I början räcker det med vanliga gummistövlar med liten klack så att foten inte glider genom stigbygeln. När ett barn börjar rida på allvar bör man köpa ridstövlar eller ridskor. På lång sikt är det också värt att investera i ett par ridbyxor de förhindrar skav och gör dem mer säkra i sadeln.

Köp Barnridkläder på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Barnridkläder på horze.se nu!

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning