Köp ridstövlar & ridskor för barn nu | horze.se
Du kan aldrig ha för många!
30% Rabatt på Ridbyxor & Ridleggings från Horze & B Vertigo
Barnridstövlar

Barnridstövlar

Det är viktigt att ridstövlar för barn är lika bekväma och hållbara som de är snygga. De har utformats speciellt för barnfötter och finns i läder eller syntet, beroende på vad du föredrar. Våra ridstövlar ger juniorryttare med en professionell och snygg look.
16 artiklar

Vanliga frågor om Barnridstövlar

Stövlar är säkrare för ridning eftersom den släta ytan gör att de inte fastnar i stigbyglarna. Detta gäller för alla stövlar till att börja med. Därför rekommenderas nybörjare ofta att ha vanliga regn- eller trädgårds-gummistövlar på sina första ridlektioner så länge de har en klack. Ridstövlar i läder ger extra stöd åt benet. Detta leder till stabilare och bättre stöd.

En annan aspekt är utseendet. Ridning är en ganska traditionsmedveten sport. Vid tävlingar är stövlar också viktiga av visuella skäl - särskilt i dressyr. Om du inte vill spendera så mycket pengar på stövlar är stövlar av syntetmaterial ett bra alternativ. Utseendemässigt är de ofta nästan omöjliga att skilja från läderstövlar. De stöder dock inte benet lika bra eftersom materialet är oftast mjukare än läder.

Köp Barnridstövlar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Barnridstövlar på horze.se nu!

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning