Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu
-30%

Cavallo Junior XL

Produkt-ID: 39122

kr 1.973,30
kr 2.819,00
(Priset inkluderar moms)
Cavallo Junior XL
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavallo Junior XL
Beskrivning

Beskrivning

Stövel specialutvecklad för barn och tonåringar. Med långt blixtlås och tvärelastiska resårer på insidan för flexibilitet och rörelsefrihet. Sulorna är flexibla, stötdämpande och garanterat halkfria. Inkluderar en lös innersula för storleksjustering. Denna artikel finns även tillgänglig i XL-storlekar (strl 39-41, prod nr 174500). Kan ej måttbeställas. Ovanläder: nappa. Färg: 07 schwarz


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stora stövlar
0 Gillar

Har denna start i nästan 8 månader, så tyvärr inte så länge. Jag är väldigt nöjd. Inträdet var inte så smärtsamt som väntat. Nu är bagaget en dröm. Precis som mina fötter kommer att växa, är det bra att stövlarna inte är så dyra. (För läderstövlar) En annan punkt som inte borde förbises är att stövlarna finns i många "storlekar variationer". Jag har alltid svårt att hitta välmonterade stövlar. (Kalven för tunn, benet för långt). Eftersom en skräddarsydd åtgärd är ganska dyr, är det inte aktuellt just nu. Stövlarna passar men eftersom det finns ett mycket stort urval av bredd, höjd och naturligtvis skostorleken. (Ex: 33, h: 49, skostorlek: 39)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.