Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze baucher-bett

Produkt-ID: 13226

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze baucher-bett
Beskrivning

Beskrivning

Lätt hisseffekt kombinerat med ett fantastiskt bett för känsliga munnar.


Detta Baucher-bett har en standardledad metallmundel och hängande skänkel, och eftersom det är gjort av rostfritt stål kommer den hållbara designen aldrig att rosta, böja sig eller brytas av. Den övre ringen används till tränsets sidostycke och de större ringarna till tyglarna. Det här bettet är tillåtet för dressyr när det används med ett träns eller ett kandar, med bridongtyglar. Bettet ger precis lagom hisseffekt och är idealiskt för hästar med känslig mun.


Egenskaper:


  • Delad mundel
  • Rostfritt stål
  • Massivt

Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 13 mm, C.L: 110 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Äntligen lite som min häst gillar!
5 Gillar

Min häst älskar den här biten. Vi har gjort allt .... bara trasig, dubbel trasig, stolpe, lycklig mun ..... det var inte möjligt att rida honom vid tränga, än mindre tugga den. Den protes som han har tagit utan att tveka, började omedelbart tugga och en halvtimme senare har han tagit av utan hjälp från min sida, huvudet. Kan vara bättre från bearbetningen (skrik), men till det här priset behöver du inte förvänta dig något stort. För att testa det var perfekt, i det långa loppet, en Baucher-bit köpt i bättre kvalitet.

Trevligt lite för ett trevligt pris
0 Gillar

Efter att ha undersökt idéer om en känslig munhäst bestämde jag mig för att prova en baucher, men ville inte spendera mycket pengar på något som min sto hoppas kanske inte. Jag fick denna bit till försäljning och kunde inte vara mer nöjd med den.

0 Gillar

Jag kan inte säga att det här är någon bättre kvalitet än andra bitar som jag har sett, men jag var mycket nöjd med att hitta en tunn munning till min häst till ett så överkomligt pris och i den storlek jag behövde.

skulle beställa det igen
0 Gillar

Jag är nöjd, men tänderna skrikar ibland när jag rider. Min ponny är också väldigt nöjd med den ... Perfekt för priset

Älskar det!
0 Gillar

Den 7 år gamla gröna QH-stoen jag rider älskar den här biten. Det lugnade hennes mun, precis rätt mängd höjd för att hjälpa mig att smutta henne och hålla henne i en ram. Frakten var snabb och problemfri.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.