Spara upp till 50 % på massor av produkter
Behandling för mugg

Behandling för mugg

Vårdprodukter mot mugg är utvecklade för att förebygga och behandla skrubbsår och mugg. Muggbehandlingar dödar bakterier och upprätthåller fuktbalansen för smidig hud. Horze erbjuder dig effektiva medel mot mugg t.ex. puder och benskydd för vård och behandling.
1 artiklar
Relevanta artiklar:
Mugg hos hästar - symptom och behandling
31. oktober 31. oktober 2020 / Guide / 3 Minuter
Mugg hos hästar - symptom och behandling
Läs mer
Effektivt behandling av strålröta hos hästar
23. oktober 23. oktober 2020 / Guide / 3 Minuter
Effektivt behandling av strålröta hos hästar
Läs mer
Tips för hästskötsel på vintern
11. december 11. december 2019 / Guide / 4 Minuter
Tips för hästskötsel på vintern
Läs mer
10 tips för vinterridning
09. januari 09. januari 2020 / Guide / 3 Minuter
10 tips för vinterridning
Läs mer
Lasta hästen i hästtransporten på ett lätt och säkert sätt
10. juni 10. juni 2020 / Guide / 4 Minuter
Lasta hästen i hästtransporten på ett lätt och säkert sätt
Läs mer

Köp Behandling för mugg på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Behandling av mugg hos hästar med rätt medel

Mugg kan betyda skillnaden mellan timmar av ridglädje och en lidande, smärtfylld häst. Produkter mot mugg från Horze skyddar hästens känsliga karledsområde. Det är viktigt att förebygga mot mugg om hästen står i våta och leriga hagar, eller rids i sådan terräng. När bakterier infekterar den känsliga mjuka huden i karleden, är det upphovet till en irriterande och smärtsam sjukdom.

Om du märker att din häst har början till mugg eller är benägen att få mugg, applicera desinficerande rengörare för att hålla området fritt från bakterier och skydda denna känsliga hud. Genom att också hålla hästens känsliga hud ren och bakteriefri, hjälper du till att motverka mugg. Muggsalva är antibakteriell och förhindrar att krustor och sprickor bildas i karleden, och håller bakterierna borta. Applicera på befintliga sprickor för att bilda en andningsbar barriär mellan karledens hur och smuts och lera. Det är viktigt att hålla karleden ren, torr och skyddad för att muggen ska läka ut. En hov- och benkräm är ett bra alternativ för att hålla hästens fot, ben och hovar friska. Om du använder en antibakteriell salva kan du förhindra att sprickor bildas på hästens känsliga hud och hålla bakterier borta.

Använd puder på befintliga sprickor för att skapa en andningsbar barriär mellan din häst och smuts och lera. Om du håller området rent, torrt och skyddat kan det läka och du kan snabbt komma tillbaka i sadeln igen. Horze's produkter mot sjukdomar är ett säkert alternativ för att bekämpa detta tillstånd. Horze's produkter avsedda för mugg är ett säkert alternativ för att behandla detta.