Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Benlindor

Benlindor

Benlindor kan skydda och motverka skador eller främja läkningsprocessen. De finns i en mängd olika varianter och färger för allas smak. Benlindor ger hästens känsliga ben stöd och skydd.
48 artiklar

Benlindor till hästen används för att skydda benen och förebygga eller behandla skador.

Benlindor förebygger skada, skyddar och främjar samt hjälper under läkningsprocessen vid benskador. Välj ridlindor för träning och arbete, som till exempel fleecelindor för stöd. Fleecelindor är perfekta för dressyr eller träning. Glittrande kristaller på en del modeller ger den klassiska fleecelindan lite extra stil och elegans. Resårlindor är utmärkta för stöd och används i stallet, som en del av skötseln efter ansträngning. Ridlindor inkluderar enkla kardborrefästen för att hålla benlindorna säkert på plats.

Benlindor är perfekta för stöd under träning och kan skydda de ömtåliga benen.

Linda benlindorna ordentligt för ett säkert skydd och stöd. Benlindor ska lindas med jämnt fördelat tryck och fästas med kardborrefästen eller säkerhetsnålar. Strama aldrig åt lindan. En korrekt lindad benlinda är ett utmärkt skydd under träning eller behandling av skador och stress. Fleecelindor och resårlindor bör alltid rengöras och förvaras lättåtkomligt. Rulla rena benlindor och förvara dem parvis eller i set för framtida bruk.

Köp Benlindor på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Benlindor på horze.se nu!