Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Finntack Pro fleecelindor

Produkt-ID: 18226

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro fleecelindor
Beskrivning

Beskrivning

4 st benlindor av fleece som inte nopprar. Längd: 4 m, bredd 11 cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Amazing bandages
3 Gillar

I got this bandages 2 years ago in white. I compete in dressage and I always use them to warm up at shows. They are fantastic! The quality is really good, the fabric is so soft and after more than 10 washes they're still as good as when I bought them! They hardly ever get dirty aswell. 10 out of 10, I couldn't be more happy, I'll definitely buy them again!!!

Bra bandage
1 Gillar

Riktigt bra pris och riktigt fin produkt. Tvätta väl och färgen är härlig. Skulle rekommendera

bäst
0 Gillar

Äntligen hittade jag sådana beläggningar som jag inte kommer att ersätta! Dessa har tillräckligt bredd och längd för att passa även benet på en större häst! Slitstarka och bra beläggningar. Jag rekommenderar.

Bra kvalitet
0 Gillar

Bandagfallen mig mycket bra. De är av god kvalitet och färgen ser mycket bra ut på min häst.

Det bästa av polos !!
0 Gillar

Den bästa polo / fleeceband någonsin för arbete med trav eller för paddock! De står emot tvättmaskin och repor håller länge. De är också tillräckligt breda för att göra bra bandage. Verkligen värt att köpa !!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.