Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Nest Combi benlindor

Produkt-ID: 18030

kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Nest Combi benlindor
kr 249,00
Horze Chooze allroundschabrak
kr 299,00
Horze Nest Combi benlindor
Beskrivning

Beskrivning

Dessa supermjuka fleecelindor har en bit extra resår för skydd, säkerhet och komfort.


Ideala stödlindor med mjukt fleecefoder mot hästens ömtåliga ben och med det flexibla stöd som du behöver för att hålla lindan på plats. Dessa Horze Supreme Nest Combi benlindor är perfekta för träning och finns i de senaste färgerna. Dessa kombinationslindor kan matchas med säsongens hela Horze Supreme-kollektion. Breda kardborreremmar håller dem säkert på plats under dressyrpasset eller hoppträningen. Den elastiska yttre delen gör det lätt att anpassa dessa mjuka benlindor samtidigt som de ger hästen det stöd som den behöver under all aktivitet.


Egenskaper:


  • Mjuka, högkvalitativa kombinationslindor i fleece och resår.
  • Set med 4 st i en polyesterväska
  • Kardborreknäppning
  • De senaste modefärgerna
  • Polarfleece på insidan för komfort
  • Töjbart material på utsidan för stöd

Teknisk beskrivning:


Längd: 3 m Fleece och ribbstickad akryltextil med stretch.


Tvättråd:


Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Åh, varför annonsen?
11 Gillar

Jag äger en häst som visas i utställningar med vita rockar och all annonstext är förbjuden i namnet på enhetlighet, så en snygg produkt kommer inte att köpas. Även fleece-remmarna är ännu mer framträdande i Horze. Varför inga annonser?

Bra kvalitet
6 Gillar

Mycket bra bandage som är hållbara, ger stöd och är lätta att ta på. Logotypen på kardborrbandet kan dock vara mer dekorativ. En riktigt bra produkt till ett billigt pris!

6 Gillar

Jag har använt den här typen av borstar i två år nu, och jag kommer aldrig att köpa något annat. Den elastiska delen som kommer på håller borsten ren också i pennan så att du inte behöver borsta tuggarna och andra myggor efter att du tagit bort dem. Den elastiska delen gör det också möjligt för Pintelin att slå sig fastare på foten och är därför bättre :)

5 Gillar

Jag köpte dessa bandage för länge sedan, jag kommer inte ens ihåg när, men för mer än två år sedan började jag genast använda dem. Efter nästan daglig användning sträckte de inte, rivde inte, kardborrband i allmänhet, som en ny, bara fleece-delen av bandagen torkades något. Jag bestämde nyligen att köpa färska bandage ändå, och återigen föll mitt val på samma bandage. Gamla gav i hyrgruppen - de fortsätter att tjäna.

Bra basrock
5 Gillar

Jag använder några olika färger såsom bandage och jag var mycket nöjd !! När jag köper följande borstar kommer det förmodligen att vara samma märke och modell :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.