Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Vet bandage

Produkt-ID: 18222

kr 69,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Vet bandage
Beskrivning

Beskrivning

Praktiska engångsbandage. Set med 4 st.


Teknisk beskrivning:


Stretchlängd: 10 x 450 cm. Material: 100% polyester.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bandage
3 Gillar

Ofta köper jag dessa bandager, även om produktionen är kinesisk, men kvaliteten är utmärkt. I vår stad är det generellt svårt att hitta bra bandage som inte kommer att riva i minsta sträcka. Det finns fyra stycken i paketet, de sträcker sig bra, samtidigt som du håller rätt position där det behövs. till en början var det nödvändigt att anpassa sig när du applicerar bandage, men sedan vänjer du dig på det. optimal bredd, densitet också. Jag tror att jag kommer att beställa mer, i allmänhet att köpa en veterinärbandage av god kvalitet för en häst är en svår uppgift, och här igen är jag övertygad om att allt är bra, jag kan definitivt rekommendera butiken.

0 Gillar

Det sträcker sig ganska bra men blir smutsigt ganska snabbt så det skulle vara trevligt om det också blir svart.

0 Gillar

Elastiskt nog för priset men det skulle vara trevligt att ha vissa dekorationer men bra.

bandage
0 Gillar

Jag köpte när erbjudandet var så prisvärd. Dessa är avsedda för lindning av sår etc., inte för att flytta / på madrasser etc. Jag tycker inte att de är särskilt flexibla, huvudsakligen normalt gasbindning.

Veterinärbandage
0 Gillar

Anlände i en tydlig förpackning vilket gör dem perfekta att lagra i en första hjälpen kit tills de behövs. De ser ut till att vara av mycket god kvalitet och därför mycket valuta för pengarna.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.