SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze bettlöst sidepull

Produkt-ID: 10081

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Horze bettlöst sidepull
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze bettlöst sidepull
kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze bettlöst sidepull
kr 699,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
kr 159,00
Horze bettlöst sidepull
Beskrivning

Beskrivning

Att rida med bettlöst träns kan vara ett bra alternativ för hästar som inte vill eller kan acceptera bettet. Ett bettlöst träns ger tryck på nacken, käken och nosryggen, och via dessa tryckpunkter kan du styra hästen. Vävribbtyglar ingår i detta snygga träns av kvalitetsläder.


Egenskaper:


  • Lösa passform, som en grimma
  • Silverfärgade spännen
  • Mjukt läder
  • Med vävribbtyglar

Teknisk beskrivning:


100 % läder.
1,25 cm brett.


Tvättråd:


Torkas av med fuktig tvättsvamp efter varje ridtur. Använd läderrengörare och mjukgörande vid behov.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

tränsbett
1 Gillar

Vackert bete mycket estetiskt läder väldigt flexibelt men var försiktig det är inte sidodrag utan lite men trots att jag är mer än erövrat

Storlek: Normal
nosgrimma
1 Gillar

Jag köpte det här huvudet i mars 2019 och min häst älskar en bitlös träns. Bra kvalitet / läder och ser väldigt snygg ut. Men lite styv så jag gav den läderbalsam 2-3 gånger och nu är den härlig mjuk. Ryggarna på nätet fungerade inte för mig. De är för styva också efter 10 eller fler åkattraktioner, så jag lägger mina gamla läderrullar på. MEN längden på nätrullarna som följer trängan är perfekt! Varken för kort eller för lång och jag vet av erfarenhet att det är väldigt svårt att hitta tyglar som är längre. JUST 1 sak jag inte gillar är näsbandet - det är väldigt smalt och sätter press på ett mycket litet område. Jag har köpt rörisolering från Home Deport och lagt runt näsbanden (endast på toppen) och nu är näsbanden mjuk och fin och trycket fördelas jämnt. Jag skulle vilja lägga till ett foto men det ser ut som om jag inte kan ladda upp ett. Skulle vilja ha en bitlös träns med ett brett näsband.

Storlek: Normal
rekommenderas
0 Gillar

Mycket trevlig och mild huvudvärk :) Min häst tillbringade lite tid på att förstå saken, men nu när hon har det fungerar bra. Trevligt pannband för lydiga hästar.

Storlek: Normal
Bra?
0 Gillar

Har någon erfarenhet av detta? Överväg att köpa.

Storlek: Normal
tränsbett
1 Gillar

Trevlig artikel för att mjukas väl Låter verkligen kontrollera takten lätt För erfaren ryttare Lite svårt att sätta i början ... Det är ett skott att ta

Storlek: Stor

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.