« Retur / / / /

Blue Hors Blue Hors Muscle Build 7,5 kg

1.490,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
7.5 kg (198,67 kr / kg)
Spara upp till 16% på din order
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 12 rabatt. Köp för 800kr och få 16% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 26.03.2023.
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Muscle Build är en snabb och effektiv behandling för att hjälpa till att bygga muskler, baserad på naturliga ingredienser, sojabönor och lättabsorberat fett från vegetabiliska oljor. Proteinkällan är hel sojaböna, som torkas långsamt, grovmales och bearbetas, så att det naturliga innehållet av oljor, fettsyror, protein och essentiella aminosyror bevaras så mycket som möjligt. Produkten innehåller också bär och örter som stöder muskeluppbyggnad, inklusive svarta vinbär som är rika på antioxidanten C-vitamin. Muscle Build är en behandling för hästar/ponnyer som behöver hjälp med att bygga muskler, till exempel vid hårdare träning och tävling, eller vid återhämtning från skada eller sjukdom.

Egenskaper:

  • Naturligt komplement för muskeluppbyggnad
  • Innehåller svarta vinbär - rika på antioxidanten C-vitamin
  • Snabb och effektiv behandling för hjälp till att bygga muskler

Teknisk beskrivning:

Sammansättning: Vegetabiliskt fett - emulgerbart, naturligt protein, svarta vinbär, äpple, mint. Analytiska beståndsdelar: Råprotein 16,8 % råfiber 7,8 % råfett 42,4 % råaska 2,4 % vatten 6,8 %.

Produkt-ID: 316190

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: