Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Arma boots med kardborrknäppning

Produkt-ID: 318638

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Arma boots med kardborrknäppning
Beskrivning

Beskrivning

Dessa smarta boots i gummi skyddar mot och dämpar slag och stötar mot hovområdet. Gjorda av 6 mm gummi med gummitäckt kardborrknäppning för en snygg look.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ok!
1 Gillar

The stitching has started to break on one boot and I've only had them for one month and used only a couple of times. Overall they're really nice for this prize. The sizes are a little big.

Bra klockor med stark kardborrband
0 Gillar

Bra / fina klockor som gör vad de behöver och med god stark kardborrstängning. De har ett sportigt utseende, de är lätta att rengöra och kardborrbandet håller, även på leriga veck. Speciellt bra vikbara klockor.

Jättebra boots
0 Gillar

Jättebra boots! Perfekta att ha i hagen. Tjockt gummi men ändå mjuka. Älskar att knäppet också är i gummi på ovansidan, det håller mycket bättre mot lera och regn. Jag tog strl full till mitt fullblod, han ligger ibland mellan cob och full, de va inte för stora utan de går ner till över skon precis.

färg
0 Gillar

Synd när du inte kan ändra färgen själv. Det finns färger i annonsbilden, men det finns inget alternativ att välja. Jag skulle inte ha haft någon annan färg än svart, vitt eller brunt.

Riktigt bra och prisvärda boots
0 Gillar

Bra boots! Tåliga. Riktigt bra och stabilt kardborreband. Har dem både som hagboots och vid ridning.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.