JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back on Track Performance boots

Produkt-ID: 19744

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track Performance boots
Välj storlek Storleksguide
Back on Track Performance boots
kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Performance boots
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • Speciellt formade för att passa hästens kronled, vilket förhindrar bootsen att snurra runt, med Welltex™-foder, idealiska vid hov- eller kronrandsproblem
  • Den reflekterade långa infraröda strålen som skapas av de keramiska partiklarna i Back on Tracks Welltex™-material stöder cirkulation, vilket främjar rörligheten och hjälper till att förhindra skador
  • Säljs i par

Genomsnittligt betyg
2.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ingen vanlig Back On Track-kvalitet
0 Gillar

Min unga har problem med att aktivera hans bakkropp. Så att han inte kliver in i förhanden fanns det hovklockor tills vi gick bort från byggplatsen. Jag såg verkligen fram till hovklockorna från Back On Track. Tyvärr gratis. Hovklockorna upplöses redan på kanten trots lite belastning. Vid förfrågan med tillverkaren ignorerades jag. Klockorna är den första produkten från Back on Track där jag säger verkligen ner till tillverkarens service och bearbetning.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.