Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Back On Track Royal Protection boots

Produkt-ID: 19761

kr 529,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back On Track Royal Protection boots
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Royal Protection boots
Beskrivning

Beskrivning

Royal Protection boots görs i ett material som fördelar kraften av ett slag. Bootsen är förstärkta med ett kevlarliknande material som förhindrar att en hästsko kan krossa dem och skada hästen. Bootsen har en särskild förhöjning på insidan för att hästens kota ska passa korrekt och förhindra att de vrids runt. Mycket hållbara och stryktåliga. Säljs parvis.


Teknisk beskrivning:


Insida: Welltex-material med keramiska partiklar.Exteriör: Neopren, förstärkt med kevlarliknande fibrer. Kardborrknäppning.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super glad!
1 Gillar

Mycket hårda koppar till ett rimligt pris, kopparna snurrar inte och tar på sig bra. Kraftfull kardborrband och de svarta kopparna är också mycket trevligare i verkligheten än på bilden;)

Fin hoppsko
0 Gillar

Jag köpte den här hoppskon för min klova ponny för Weltex-effekten så att blodflödet blev bättre i foten. Klockskon är väldigt solid. Fin färg i den bruna versionen. Med den stora Weltex-effekten. Veterinären blev förvånad över den mycket snabba läkningen av min ponny och jag tillskriver detta verkligen delvis till Weltex-operationen! Supernöjd med den här "Welness Weltex"

Utmärkt skydd.
0 Gillar

Mycket bra produkt, utmärkt kvalitet! Även efter en dag vid paddocken vänder inte klockorna och de verkar dämpa chocker om det finns några och är mycket resistenta. Dessutom rengör de sig själva lätt och om lera eller damm kvarstår, ett skott med vattenstråle och de blir som nya!

Tillbaka på bankkopparna
0 Gillar

Super koppar

back on track boots
0 Gillar

Som alltid, får man vad man betalar för. . Super fina boots från back on track, sitter perfekt och har extra förstärkning mot tramp. Lätta och luftiga för hästen, gjorda på rätt sätt för att förhindra skador och ger inte skav, fungerar även om det är lerigt i hagen. Lätta att rengöra och håller sig o snyggt skick. Rekommendera verkligen back on track produkter.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.