Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu
-20%

Eskadron Boots i robust syntetiskt läder, ALLROUND

Produkt-ID: 19772

kr 439,20
kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Eskadron Boots i robust syntetiskt läder, ALLROUND
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Eskadron Boots i robust syntetiskt läder, ALLROUND
Beskrivning

Beskrivning

Boots i robust syntetiskt läder, ALLROUND, fodrade med 5,5 mm neopren och dubbla kardborrefästen. Extremt slitstarka och tåliga. Yttermaterialet i artiklarna 666 58 61 03 och 07 matchar ALLROUND-bootsen. Storlekar: S, M, L, XL, XXL.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hoppningsklockor av hög kvalitet
0 Gillar

Vackra klockor i vanlig Eskadron-kvalitet. Materialet är behagligt mjukt och verkar inte tappa. Ändå skyddar de väl under träning. Passformen är idealisk för min pigghäst. Om du har oskodda hästar med platta hovar kan klockorna vara lite långa

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.