Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze All Purpose boots

Produkt-ID: 19768

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Horze All Purpose boots
Beskrivning

Beskrivning

Bra boots för alla discipliner.


En kombination av neopren och konstläder gör att det här bootsen är hållbara och klarar daglig tuff användning i alla discipliner. Bootsen är också perfekta till hästar som är korrigeringsskodda. Bootsen ger ett tunt, lätt men utmärkt skydd för hoven.


Egenskaper:


 • Hållbar neopren
 • Stötabsorberande
 • Mjuk, rullad kant
 • Kardborrknäppning
 • Bekväma
 • Skaver inte
 • Spricker inte
 • Drar inte åt sig vatten, svett eller bakterier
 • Säljes i par

Teknisk beskrivning:


Neopren med överdrag av konstläder.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

9 Gillar

Hölsterna är utmärkta, min sto slår med en hov på en hov till blåmärken, nu har detta problem lösts, ganska tjockt, mycket bekvämt att ha på sig tack vare en kardborrfäste, de håller väldigt tätt på en hov, låset öppnas inte.

5 Gillar

Stövlarna är snabbtorkande, lätta och extremt hållbara. Efter tvätt igen som nytt utseende. I snön vänder de sig då och då men faller inte av vägen.

Horze Allround sätter
4 Gillar

Bra och hållbart. Vi har använts i över ett halvt år nu och har fortfarande inte knäckt någonstans. Torkar stängs snabbt. Den yttre ytan är mycket hållbar. Och klistermärkena håller sig inte ens i en anständig förpackning!

3 Gillar

Hållbara, bekväma klockor. Kardborre klarar sig bra även i de mest extrema situationer (på en tävlingscirkel i regnet, på korset). Skydda perfekt vispen och hälen perfekt mot stötar.

Springglocken
2 Gillar

Min vallak bär dig varje dag på paddocken eftersom du redan är väldigt stressad, kvaliteten är bra, eftersom den inte kan klaga, även de hoppande klockorna har en mycket bra kardborre har ännu inte upplevt så fast.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.