JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze Anti-Twist Lock-On boots

Produkt-ID: 19701

kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Anti-Twist Lock-On boots
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Anti-Twist Lock-On boots
kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Anti-Twist Lock-On boots
Beskrivning

Beskrivning

Dessa boots sitter ordentligt på plats tack vare den speciella designen.


Traditionella boots med antivrid-design som ger komplett hovskydd. Skydda din häst från övertramp och slag med dessa prisvärda boots.


Egenskaper:


  • Robust skydd för kotleden
  • Kardborrknäppning
  • Roterar inte eller vrider sig runt hoven
  • Säljes i par

Teknisk beskrivning:


100 % naturgummi.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
3.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte nöjd
0 Gillar

Stora boots där jag fick spänna in så långt de gick och de var ändå alldeles för läsa, vilket gjorde att anti twist funktionen inte alls fungerade. Kardborren var jättedålig och en ca 20 användningar så börjar kardborren ge upp helt

Storlek: Stor
Okej boots
0 Gillar

Köpte storlek large till min travare på 165cm, var alldeles för stora. Han kan vara liten i storleken, men en förvarning om man tvekar mellan storlekar. Har använt mina 6-7 gånger och kardborren är redan ganska dålig, har blivit lite lös. Med tanke på att det är för stora så snurrar dem och vet inte om anti twist fungerar. Kommer prova ett annat märke nästa gång.

Storlek: Normal
Hållbara klockstövlar
1 Gillar

Jag gillar dessa klockstövlar. De städar ganska snyggt det enda är att anti-twist inte riktigt hindrar den från att vrida sig

Storlek: Normal
Super att vika
1 Gillar

Det här är några supervikta klockor eftersom de bara sitter bra och suger inte vatten. Priset passar vad du vill. De är inte så kreativa i design och stil men de fungerar riktigt bra för vad de behöver och jag personligen uppskattar det. De är ganska hållbara och håller längre än de flesta vikbara klockor. Så bra klockor för billiga pengar.

Storlek: Liten
Boots
0 Gillar

Jag har köpt 2 par av dessa boots, som INTE snurrar och ger skav i karleden! Supernöjd!! Rekommenderas! Bra passform, lätt att rengöra! /B-M

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.