FIRE SALE!Upp till 80 % rabatt på alla produkter från Horze & B Vertigo! *
Spara nu
-10%

Horze ProBell boots

Produkt-ID: 19764

kr 152,10
kr 169,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze ProBell boots
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze ProBell boots
kr 152,10
kr 169,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ProBell boots
Beskrivning

Beskrivning

Inget skav! Välgjorda boots för god komfort och bra skydd.


Skyddande boots för träning och tävling. Gjorda av neopren för ökad hållbarhet. De här bootsen är extremt hållbara och slitstarka vilket gör dem till kundernas favorit. Bootsen kan också användas för skydd vid träning av sidvärtsrörelser, öppnor och slutor, piruetter genom att vända dem upp och ner och placera dem runt knäna och hasen.


Egenskaper:


  • Extraordinärt skydd och mycket bekväma
  • Skyddar mot övertramp
  • Tålig och stötdämpande neopren
  • Kardborrknäppning framtill för säker passform
  • Orsakar inte skav
  • Säljes i par

Teknisk beskrivning:


Tillverkade av neopren. Fördelar med neopren: Förstärker (ankelstöd) och skyddar mot nötning som få material gör. Ger hållbarhet och produktlivslängd. Neoprenfodrade produkter kan vara dyrare eftersom de ger ökad säkerhet och hållbarhet.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Boots
0 Gillar

Bra i storlek, hållbara!

Storlek: Normal
Billiga och mega hållbara
0 Gillar

Riktigt bra pris. Använder dem som vikbara klockor, extremt hållbara. Andra klockor varar högst en månad, dessa varar över 3/4 år

Storlek: Normal
Rivas vid första användningen
0 Gillar

Klockorna skär stora, (jag har dem i XXL för en häst på 1 m80) och de slet sig vid första användningen på jobbet. Skrapan håller mycket bra mot. Vid paddocken verkar de hålla längre. Positiv punkt, färgerna, i blått lätt att hitta när han tappade dem i hagen!

Storlek: Stor
Bra klockor för veck!
0 Gillar

De är superfina att använda för veck, särskilt på min häst som levererar skor. Köp dem i en extra stor storlek för att täcka skon och lägg en något mindre klocka ovanpå. De kommer inte att bli helt krossade om hästen går upp en gång på klockan. Det "tandtrådar" bara något vid kanten. Dessa är klockorna som håller längst och håller hästens skor längst. Dessutom korsar de inte varandra, även om du har två klockor ovanpå varandra.

Storlek: Normal
Not expensive and nice
0 Gillar

This product is very durable and nice, it fits very well, i have a horse with cob size and i bought a M size and it’s perfect

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.