FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

LeMieux läderboots

Produkt-ID: 313510

kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux läderboots
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
LeMieux läderboots
kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux läderboots
Beskrivning

Beskrivning

Snygga PU-läderboots med unik, justerbar WrapRound-knäppning som gör dem lätta att använda. Ny funktion med dubbellås för ökad säkerhet. Lämpliga för träning, uppvärmning och i transporten.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tyvärr för stor ...
0 Gillar

Mycket vackra hovklockor, som tyvärr är för stora. Synd!

Storlek: Stor
mycket vackert i vitt
0 Gillar

Klockor som har ett vackert utseende, ytorna är snygga, stora repor som ser väldigt solida ut. De rör sig inte i alla tre hastigheter. Ge en mycket elegant look i vitt. Soliditet med tiden.

Storlek: Normal
För liten
0 Gillar

Tyvärr faller ut ett helt antal mindre. Stängningar gnuggar ett steg åt gången och avger störande ljud. Material och utförande mycket bra.

Nyligen upptäckta varumärke
0 Gillar

Köpt i Danmark, hittills har klockorna gjort stort intryck. Kvalitet är topp. Stark och stor kardborrstängning som verkligen rymmer. Läderet på utsidan lämnar mycket att lova. Huruvida det kommer att ge något kommer att visa sig under de kommande veckorna, från vilka jag går stark ut. Enligt det nuvarande tillståndet definitivt inget dåligt köp !! Jag kan bara rekommendera.

Outstanding boots!
0 Gillar

Bästa passformen på boots någonsin! Slitstarka med dubbel knäppning. En "doldis" bland boots.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.