Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

LeMieux Proform Ballistic boots

Produkt-ID: 313519

kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Proform Ballistic boots
kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Proform Ballistic boots
Beskrivning

Beskrivning

Ergonomiskt utformade för att täcka ballarna och för att följa hoven, mjuk knopp hindrar dem från att vrida sig och minimerar rörelse. Tuffa och tåliga boots som är idealiska för hoppning och terrängritter. Boots med utsida av tuff ballistisk nylon som stoppar även de tuffaste stötar. Mjukt neoprenfoder minimerar skav och stark dubbelknäppning med kardborreband ser till att de sitter stadigt på plats.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Första intrycket otroligt bra
0 Gillar

Den första åkningen har de överlevt oskadade. Låt oss se vad framtiden innebär. Passformen är förmodligen utformad mer på schllanke-fogar. För min något tyngre varmblod var jag tvungen att falla tillbaka på XXL trots den lilla hovstorleken, eftersom han har ganska starka bojor.

Mycket solid och bra gjort
0 Gillar

Borrelås av hög kvalitet, mycket solid set

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.