SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Sprenger boots, kvalitetsgummi

Produkt-ID: 19702

kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger boots, kvalitetsgummi
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Sprenger boots, kvalitetsgummi
kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger boots, kvalitetsgummi
Beskrivning

Beskrivning

Sprenger boots, kvalitetsgummi


Teknisk beskrivning:


Material: svart gummi.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa bootsen
0 Gillar

Jag har provat alla möjliga boots men alla går sönder eller så trampar hon av de. MEN DESSA!!!! Jag är sååå glad att jag provade dessa för jag tänkte att hon skulle göra sönder de som alla andra boots. Men dessa håller och tappas inte alls. Kan tillägga att det är en unghäst som älskar att springa och som gärna trampar på sig själv. Mer värt att köpa sådana här än vanliga! Till er som funderar så säger jag bara : prova! 110% värt det! (obs, ej sponsrad recension)

Storlek: Normal
Uppfylla deras syfte
1 Gillar

De enda klockorna som trotsar jordförhållanden och skyddar järn och balar även i den djupaste leran.

Storlek: Normal
0 Gillar

Dessa koppar är mycket bra, gummiet glider inte, men de är också väldigt enkla att röra vid! har bara hört positiva saker om dessa koppar och är mycket nöjda med sig själva

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.