SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Zandona Superior Air karledsskydd

Produkt-ID: 305271

kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Zandona Superior Air karledsskydd
Välj storlek Storleksguide
Zandona Superior Air karledsskydd
kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zandona Superior Air karledsskydd
Beskrivning

Beskrivning

SUPERIOR AIR karledsskydd har utvecklats för att skydda vid slag mot karleden, det område som de flesta benlindor och kotskydd inte täcker. De dämpar även stötar vid kontakt med bommar/hinder, skyddar mot skav och främjar läkningsprocessen under vila (genom att hålla området rent och skyddat) vid sår. Skydden är 100% tillverkade i Italien och andas tack vare 2 lufthål och perforerat neopren, på vilket även ett mjukt extraskydd är fäst. Fästet består av ett dubbelt kardborresystem. Säljs parvis.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.