Köp Zandona Carbon Air Velcro heel | horze.se

Zandona Carbon Air Velcro heel

kr 1.259,10
kr 1.399,00
Priset inkluderar moms
Spara 15% på din beställning
Kopiera koden: MIDSUMMER
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 25.06.2021.
Brun Zandona Carbon Air Velcro heel zandona
Svart/Svart Zandona Carbon Air Velcro heel zandona
Svart Zandona Carbon Air Velcro heel zandona
Zandona Carbon Air Velcro heel
Zandona Carbon Air Velcro heel
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zandona Carbon Air Velcro heel
Beskrivning

Beskrivning

CARBON AIR VELCRO HEEL Over Reach boots, är utvecklade för att skydda hästen i alla discipliner, 100 % tillverkade i Italien och utformade för att försvara hästens karotiskörtel från eventuella stötar och/eller skav.
Carbon Air Heel är mycket skyddande och förblir stabila vid anpassning tack vare dess flexibilitet.
En mjuk ring i konstgjord päls på ovankanten för att optimera komforten.
Gel-Tech-tekniken har funktioner för stötdämpning och erbjuder en bekväm vaddering, och dessa boots har andasfunktion tack vare det perforerade neoprenet, med 6 ventilhål.
Kolfiberdelarna under skalet isolerar lederna termiskt från värmen orsakad av utvändig friktion samt ökar det mekaniska motståndet vid slag. De elastiska kardborremmarna har kalibrerats för säker stängning.
Storleken och den ergonomiska formen har utvecklats genom att kopiera benets struktur exakt för en perfekt passform utan obehag.


Produkt-ID: 318285

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning