Spara 18 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Borstar

Färgglada ryktborstar finns både med mjuk borst för glänsande päls eller hård borst för avlägsande av lera och smuts. Gummiskrapor är utmärkta för massage.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
113 artiklar

Ryktborstar gör den dagliga rykten rolig och enkel.

Ryktsaker som ryktborstar, rotborstar, pannborstar och gummiskrapor är en viktig den av hästens dagliga vård. Horze har ett brett sortiment av färgglada, praktiska borstar i alla möjliga storlekar för att täcka alla behov. Välj en mjuk ryktborste för vacker glans i pälsen. En rotborste med hård borst avlägsnar enkelt intorkad lera och smuts. Varför inte ta bort lös päls och smuts med en gummiskrapa och samtidigt ge hästen en härlig massage som den kommer att älska.

Gummiskrapor är utmärkta för djupgående rengöring och massage på hästar.

Lös upp smutsen från hästens päls samtidigt som du masserar hästen för att öka blodcirkulationen och aktivera de naturliga oljorna i pälsen. En ordentlig genomgång med en gummiskrapa gör hästen avslappnad samtidigt som leran avlägsnas och fällningen främjas. Använd därefter en svettskrapa eller rotviska för att avlägsna ytterligare damm och smuts. En mjuk ryktborste gör sedan pälsen len och glänsande. Daglig ryktning är ett måste för friska, nöjda hästar och Horze har redskapen som behövs för att göra denna syssla till ett rent nöje.