Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Christ Borste för fårskinn

Produkt-ID: 25854

kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Christ Borste för fårskinn
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Christ Borste för fårskinn
Beskrivning

Beskrivning

Med denna speciella borste kan fårskinnsprodukten hållas mjuk och skön. Borsten avlägsnar smuts och damm samt gör att man slipper tvätta så ofta.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

viktigt
0 Gillar

Bra grepp Fåren blir som ny efter tvättning och borstning. Soliditet: efter vissa användningar är vissa finnar tvinnade, men ändå effektiva

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.