Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu

EZ Grip rotviska

Produkt-ID: 26058

kr 89,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
EZ Grip rotviska
kr 89,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
EZ Grip rotviska
Beskrivning

Beskrivning

Perfekt för att snabbt ta bort damm!


FYI: Rotviskor är bra för att få bort lera och smuts från pälsen utan att ta bort naturliga oljor. Styv borst är bra för lång päls medan mjuk borst är bäst för känsliga eller klippta hästar.

Denna rotviska passar utmärkt för den dagliga ryktningen eller för att snabbt få bort oönskat damm. Den långa borsten glider över hästens päls utan att ta bort nödvändiga oljor. En avancerad ergonomisk form passar perfekt i din hand och ger en otroligt behaglig känsla. Ett gummigrepp tröttar inte ut handen så fort och gör det enkelt att borsta din häst.


Egenskaper


  • Ergonomiskt gummihandtag för att underlätta arbetet
  • Lång, syntetisk borst
  • Roliga, tvåfärgade kombinationer

Detaljer


  • Gummirygg
  • Lång borst
  • Lätt att rengöra!
  • Skölj noggrant med tvål och vatten för rengöring. Lufttorkas.
Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ett mycket trevligt sortiment att använda
4 Gillar

En borste är en borste som du berättar för mig. Men den här (och alla i sortimentet) har det speciella att vara särskilt solid och estetisk. Denna hårda borste med sitt långa hår är mycket flexibelt och trevligt att hantera.

Superbra borste!
1 Gillar

Denna borste rekommenderar jag varmt till alla som vill ha en riktigt bra rotviska! Den är skön att hålla i tack vare hur den är utformad. Den har ett mycket bra grepp och är dessutom effektiv! Kort sagt: En kanonborste!! Köp!!

Då bleknar dammet
0 Gillar

Som titeln säger, så gör ditt hästs damm också när du använder den här borsten. Jag beställde denna borste via nätbutiken här på Horze. När jag försökte första gången var jag lite obekväm med borsten. Det kändes som stort och skrymmande, men det glömdes snabbt när jag såg hur effektivt det var. En bra pensel att använda för att bli av med jord och lera som har lagt sig på hästen efter att ha rullat ut. Rekommenderas för vuxna, eftersom borsten blir för stor för barns händer.

Otroligt praktisk borste
0 Gillar

Jag köpte borsten i brunt. De är mycket praktiska och inte för hårda, så passar också för magen. Passar också för små händer, eftersom du kan trycka på lillfingret för att hålla mellan borsten. Handtaget är bra, gillar bara att röra.

Great!
0 Gillar

bra borste som inte bara är bekväm för hästen, ryttaren är bra i handen och rengör bra!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.