SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze genomskinlig flexibel gummiskrapa, liten

Produkt-ID: 26062

kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze genomskinlig flexibel gummiskrapa, liten
kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze genomskinlig flexibel gummiskrapa, liten
Beskrivning

Beskrivning

Enkel att använda, tuff mot smuts


En liten genomskinlig skrapa med hårda piggar avlägsnar ingrodd lera samtidigt som den masserar huden. Denna lilla gummiskrapa passar bra i handen och är försedd med handtag för ett stabilt grepp under ryktningen. Perfekt för små ytor på hästen. Denna skrapa stimulerar produktionen av naturliga kroppsoljor och avlägsnar effektivt envis lera som andra borstar inte klarar av. Vi har gummiskrapor i alla storlekar. Se vårt stora sortiment av ryktsaker.


Egenskaper


  • Styv gummirygg med trubbiga, hårda taggar
  • Tar bort ingrodd lera och löst hår samtidigt som den masserar huden
  • Stimulerar produktionen av naturliga oljor på hästens kropp
  • Handtag med bra grepp

Detaljer


  • Högkvalitativ och flexibel
  • Med handtag för extra bra grepp
  • Skölj ren med vatten
Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Den perfekta groomaren för barn!
3 Gillar

Denna skrapa rengör smuts, damm och ull mycket väl, vilket faller ut under smältning. Materialet i denna kam är gummi och detta är ett bestämt plus på grund av att det inte alltid är bekvämt att rengöra ullen från plastskrapor, men här flyger den ut av sig själv. Skrebnitsa är riktigt liten, det kommer inte att vara särskilt bekvämt för en vuxen att städa hästen med den, men för barnen helt rätt!

0 Gillar

Den här fungerar bra på benen och lite i ansiktet där den stora modellen inte passar! Verkar att det är ett mycket rimligt pris!

curry Comb
0 Gillar

Gummikungen är bra och det håller bra men det känns bara riktigt hårt för hästen också.

Storlek: Liten
Flexibel, bra storlek och söt
0 Gillar

Jag köpte dessa till semestergåvor till mina barnvänner. Priset är rätt, färgerna är söta och curry är flexibel, mjuk och är helt rätt (inte för liten för min hand). Har jag en för mig själv, min tunna fläta häst gillar det.

Storlek: Liten
Det glittrar!
0 Gillar

Jag har nyligen köpt den här harven och har varit mycket nöjd med den sedan dess. Det bästa är helt enkelt att han är lila och gnistrar! Från kvaliteten och utförandet, det finns bara små avdrag, eftersom jag personligen tycker att plasten på handledsbandet är lite för hårt och för hårt, varför det ibland skrubbar något - men han presterar bra på hästen sina tjänster.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.