Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze ryktborste med getborst, stor

Produkt-ID: 26039

kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ryktborste med getborst, stor
Beskrivning

Beskrivning

Perfekt borste att skämma bort din häst med!


Denna lyxigt mjuka borste skämmer bort din häst och fulländar ryktningen.

Naturlig, mjuk getborst på en elegant lackerad trärygg för ett hållbart stöd. Getborst är effektiv men mild mot huden, vilket gör den perfekt för känslig hud.

Den elastiska handremmen är nitad i träet för extra komfort och hållbarhet.


Egenskaper


  • Elegant trärygg
  • Förstärkt handrem ger dig ett säkert grepp!
  • Getborst
  • En perfekt borste för den sista delen av ryktningen
  • Utmärkt för känslig hud

Detaljer


  • Elegant trärygg
  • Skölj noggrant med tvål och vatten för rengöring. Lufttorkas.
Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

5 Gillar

♥ Underbart mjukt och bra ändå ♥ Bra pris och kommer inte att bryta lätt.

Positivt!
3 Gillar

Jag gillade den här borsten, den är mjuk och trevlig. Samtidigt behåller högen sin form väl, så det är trendigt att använda den under lång tid. Det ligger bekvämt i handen, jag är nöjd !!

Stor del!
1 Gillar

Jag köpte borsten, för den är så underbar mjuk. Du kan borsta mitt huvud lite huvudvärk utan problem och han lutar till och med mot borsten för att han gillar det så mycket! Borstens enda nackdel är att den är lite hårig, men jag är övertygad om att detta kommer att gälla oftare.

get hårborste
1 Gillar

super get hårborste, väldigt sött jag älskar, och min sto tar också verkligen bort dammet från häst och lyser håret. Till och med ett pass på vår hud, det ger oss en massage och vi sover, väldigt mycket bra borste, det saknar bara estetik och skulle vara perfekt

Väldigt mjuk
1 Gillar

Jag fick den här borsten för min mycket känsliga flådda sto som ska hålla i hennes badpaket. Om någon inte har lagt märke till, tycker hästar att vara smutsiga! Jag ville ha en extra ren borste att använda efter bad medan hennes vanliga borstar tvättas och torkades. Den här borsten är så vacker. Horze-logotypen är tryckt på trä. Storleken är ungefär 7-3 / 4 med 3-3 / 4 tum. Remsan har gott om utrymme för min storlek 8, även med handskar på. Borsten är väldigt mjuk och bandet är brunt. Den anlände i en förseglad påse med en skyddande kartongremsa runt borsten. Varje häst bör ha minst en speciell borste!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.