Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze ryktsten

Produkt-ID: 26120

kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ryktsten
Beskrivning

Beskrivning

Praktisk då hästen fäller.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

pimpsten
6 Gillar

när du har en ponnyhäst, grå, vit, skata eller med en touch av vitt på klänningen, är denna "borste" som kallas pimpsten som är oundgänglig i väskan med skötsel, omöjlig att motstå den, den tappar hela fläcken, och med ett mycket bra pris, kommer sannolikt inte att förstöra för denna borste super bekvämt

Striglesten
5 Gillar

Denna ädelsten förtjänar definitivt en recension! Det är bra för hästar som fångar och verkligen hjälper till att få bruna fläckar på lår och skinkor (eftersom min ponny har vita bakben och framben) om du inte har råd med de absolut dyra fläckborttagande produkterna :) Det varar länge och är mycket hållbar. Definitivt en favorit i stallen och värt priset.

Inte värt pengarna
5 Gillar

Denna sten är mer som färgad isopore endast. Det smuldrar i händerna när du använder det. Tar bort minimalt hår. Inte värt att spendera sina pengar på detta, desto mer hår kommer undan med bara dina händer.

pee sten
2 Gillar

det är riktigt trevligt att använda och det fungerar super bra. det är också supergodt att ta bort gräsfläckar när du använder den på den plats du vill att du inte kan se att det fanns en fläck.

Riktigt bra
2 Gillar

Jag tycker att det är riktigt bra både för att ta bort hår men också fläckar jag är åtminstone riktigt nöjd med

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.