« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Boots till häst

Back on Track Back on Track Royal Deluxe hasskydd

1.390,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
120 kr GÅVA - För dina julinköp
Kopiera koden: XMAS
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.12.2023.
Färg: Black
Black Back on Track Royal Deluxe hasskydd
Blue Back on Track Royal Deluxe hasskydd
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Förlängd returrätt till 31.01.2024

Beskrivning

Ny och uppdaterad Deluxe-design av Back on Tracks populära hasskydden Royal! Hasskydden består av två delar, ett slitstarkt och robust yttre skal och en tjock inre vaddering med Welltex®-teknologi. Hasskydden är utrustade med tre starka och rubusta kardborreband. Mittremmen har ett tvådelat elastiskt band för att undvika tryck på leden. Hasskydden är anpassade för användning under vila i stallet eller vid transport Royal Deluxe-modellen är anatomiskt utformad för att ge en optimal passform runt hasens spets. Det yttre skalet är välformat med strategiskt placerade sömmar för att undvika tryckpunkter på hästens känsliga senor. Öppningen över hasens spets säkerställer god flexibilitet och en säker passform. Den inre vadderingen går högt upp på benet och har en rundad form för att ge bästa möjliga komfort. Vadderingen kan lätt tas av när du tvättar skydden eftersom den fästs på den yttre delen med en kardborrebands knäppning. Den inre vadderingen har ett Welltex®-infunderat foder. Materialet reflekterar kroppsvärme i form av fjärr infraröd energi. Det kan stimulera blodcirkulationen i området och lindra problem med stelhet, inflammation och artros.

Egenskaper:

  • Welltex®-teknik
  • Tvådelad konstruktion
  • Anatomiskt skräddarsydd passform
  • Robusta kardborreband

Teknisk beskrivning:

Tyg: 100% polyester, Foder 100% SBR Band 100% polypropen.

Tvättråd:

Maskintvätt max. 40°C, skonsamt tvättprogram.  Använd ej blekmedel, torktumlas ej, stryk inte, tål ej kemtvätt. Använd inte sköljmedel.

Produkt-ID: 342180

Läs recensioner:

Färg: