« Tillbaka / Varumärken / LeMieux

LeMieux LeMieux Earth hoppschabrak CC

849,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Gå med i Horze Club! Få -20% EXTRA!
Kopiera koden: HORZECLUB
Gäller endast för medlemmar i Horze Club. Minsta ordervärde är 1000 SEK. Kan inte kombineras med andra kuponger. Om du returnerar en eller flera varor återbetalar vi det proportionellt reducerade värdet av varorna. Gäller inte för undantagna produkter (information på produktsidorna). Gäller till och med 15.10.2023.
Färg: Ocean
Ocean LeMieux Earth hoppschabrak CC
Thistle LeMieux Earth hoppschabrak CC
Moss LeMieux Earth hoppschabrak CC
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

En del av den exklusiva Earth-kollektionen, med sin miljöanpassade tillverkning erbjuder schabraket Earth CC hållbarhet direkt till din sadel. Det här schabraket är anpassat för nära kontakt och är designat för att passa en rad hoppsadlar med framåtskurna sadelkåpor och låter dig njuta av en ny matchande ton i ton färgkombination samtidigt som du inte bidrar till avfallsmängderna. Tyget är tillverkat av återvunna plastflaskor medan det yttre märket är tillverkat av återvunnet gummi, vilket gör det här schabraket lika skonsam mot planeten som det är mot din häst. I ett försök att minska svinnet är Earths etiketter tillverkade av återvunnen kartong och produktens ytterförpackning är biologiskt nedbrytbart. Detta innebär att du kommer att kunna lägga till en iögonfallande look till din ridgarderob utan att lägga till deponi. För att hjälpa till att göra planeten lite bättre för alla har LeMieux samarbetat med Ecologi, så att varje gång någon köper från Earth-sortimentet, kommer de att plantera ett träd. Köp en, plantera ett träd.

Teknisk beskrivning:

Rpet Tyg - Cationic Oxford med 55% återvunnet garn. Rpet-tyg - PVC-belagd katjonisk Oxford med 55% återvunnet garn. Bambu - 60% viskos 40% polyester. Polyfill - 100% polyester. Skum - 100% polyester. Icke vävt tyg - 100% polyester. Band - PU-belagd katjonisk Oxford med 55% återvunnet garn

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin på ett 30 graders tvättprogram. Rekommenderas att tvätta i en tvättpåse. Sträckes till rätt form medan den är fuktig för att behålla ursprungsformen under torkning. Kan strykas på låg värme. Se till att alla kardborreknäppningar är ordentligt stängda före tvätt. Lufttorka, torktumlas ej.

Produkt-ID: AX20R

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: