« Tillbaka / Varumärken / LeMieux

LeMieux LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak

1.090,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Gå med i Horze Club! Få -20% EXTRA!
Kopiera koden: HORZECLUB
Gäller endast för medlemmar i Horze Club. Minsta ordervärde är 1000 SEK. Kan inte kombineras med andra kuponger. Om du returnerar en eller flera varor återbetalar vi det proportionellt reducerade värdet av varorna. Gäller inte för undantagna produkter (information på produktsidorna). Gäller till och med 15.10.2023.
Färg: Mazarine Blue
Mazarine Blue LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Spruce LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Orchid LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Atlantic LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Fig LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Storleksguide
Storlek A B C D
S/M (Cob) 49 cm 67.5 cm 43 cm 44 cm
L (Full) 52 cm 70.5 cm 45 cm 46 cm
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Beskrivs som det vackraste schabraket LeMieux någonsin har producerat. Loire-kollektionen utstrålar sofistikering och klass - visar stil utan att visa upp sig! Det vävda satintyget ger en vacker glans åt dessa schabrak samtidigt som de har ett underbart mjukt och andningsbart bambufoder. Det 100 % naturliga bambumaterialet kontrollerar värme & svett och transporterar bort fukt mycket effektivt. Hela schabraket drar nytta av en omfattande, ny forskning om mjuk, friktionsfri mockaband som är speciellt tillverkad för att smidigt forma kanterna. Den här nya tekniken bidrar till att behålla den perfekta formen på schabraket och kantbandets profil. Det strukturerade skyddsområdet för sadelgjorden av PU-läder kompletteras av en präglad logotyp och har den vanliga karakteristiska LeMieux-sadelgjordsremmen med sina inre fästöglor. Det som gör Loire Close Contact Square till en riktig höjdare är dess unika metallmärke på ett läderfäste i det nedre bakre hörnet

Tvättråd:

Maskintvättbar på låg temperatur (helst 30 grader). Rekommenderas att tvätta i en tvättpåse. En tvätt-tablett/kapsel kan användas. Lufttorka borta från värmekällor, torktumlas ej.

Produkt-ID: 338079

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: