Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Sprenger KK Ultra bridongbett, Aurigan/skänklar av rostfritt stål, 14 mm

Produkt-ID: 13212

kr 1.249,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger KK Ultra bridongbett, Aurigan/skänklar av rostfritt stål, 14 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger KK Ultra bridongbett, Aurigan/skänklar av rostfritt stål, 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

KK ULTRA - Jämfört med konventionella bett har tredelade KK Ultra en mittlänk som har förkortats och är vinklad framåt med 45°. Tack vare vinkeln på mittlänken blir kontakten på tungan jämn och konstant för tydliga signaler från tyglarna. De innovativa KK ULTRA-betten utnyttjar den exceptionella känsligheten hos hästens tunga, som multiplicerar förnimmelsen av tygelns signaler. Vid förhållning vilar mittlänken av bettet helt tungan utan att klämma medan länkarna rullar på tungan. Tungans beröringskänslighet utnyttjas och tydliga instruktioner kan ges. KK ULTRA-betten ger en överlägsen precis kontakt mellan ryttare och häst. När du byter till ett KK ULTRA-bett märker du normalt omedelbart en enorm förbättring. Det anatomiskt formade munstycket är mycket behagligt för hästen då ryttaren kan ge mildare signaler och hästens smidighet stöds harmoniskt.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 14. Ring (mm): 55. Aurigan med ringar/skänklar av rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

aurigan
0 Gillar

Borde ha ringar i aurigan istället för rostfritt, blir snyggare till träns med mässinspännen

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.