Köp Sprenger KK Ultra eggbridongbett Sensogan 14 mm | horze.se

KK Ultra eggbridongbett Sensogan 14 mm

kr 1.645,70
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: MIDWEEK
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.04.2021.
Sprenger KK Ultra eggbridongbett Sensogan 14 mm
Sprenger KK Ultra eggbridongbett Sensogan 14 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger KK Ultra eggbridongbett Sensogan 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

Rekommenderas för hästar som är ostadiga i kontakten med bettet. Eggbett är utmärkta för hästar med känslig mun, eftersom bettringarna inte kan nypa på samma sätt som lösa bettringar kan. Dessa bett kännetecknas av de ovala ringarna som är fixerade i munstycket och gör så att bettet ligger stilla i hästens mun. Munstycket glider därmed inte runt i munnen utan hålls i en central position på tungan.KK ULTRA. På tredelade bett är mittdelen olivformad, i jämförelse med vanliga bett, och kortare med en vinkel på 45°. Denna vinkel gör att mittdelen ligger behagligt på tungan. Dessa bett ger en märkbart bättre kontakt med bettet och en mycket känslig kontakt med tyglarna. De innovativa KK ULTRA-betten använder sig av tungans känslighet som är lika känslig som människans. Tungan är ett mycket känsligt sinnesorgan som förstärker tyglarnas signaler i hästens mun. Vid förhållning ligger mittdelen på KK ULTRA helt stilla i munnen utan att klämma eller trycka mot gomen. De två yttre länkarna på munstycket rullar över tungan. Tack vare bettets nya position ökas beröringen på tungan avsevärt. Ryttarens tygelhjälper ger därmed mer precis och känslig kommunikation till hästens mun. KK ULTRA-betten ger en överlägsen, känslig kontakt mellan ryttare och häst. Du kommer omedelbart att känna en förbättrad bettkontakt när du byter till KK ULTRA. Det anatomiskt formade munstycket är extra behagligt för hästen och ökar smidigheten tack vare en känsligare kontakt med ryttaren.


Teknisk beskrivning:


Munstycke: Tredelat.Tjocklek: 14 mm.Ringdiameter: 55 mm.Ringtyp: Eggbett.


Produkt-ID: 304416

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning