SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Sprenger tvådelat bridongbett, 14 mm

Produkt-ID: 13464

kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger tvådelat bridongbett, 14 mm
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Sprenger tvådelat bridongbett, 14 mm
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger tvådelat bridongbett, 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

Tränsbett med lösa ringar är den vanligaste typen av bett. Bettet ger ett direkt tryck utan hävstång. När ryttaren drar i tyglarna riktas hjälpen mot tungan och dess sidor.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 14. Ring (mm): 40. Rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Att slåss bra att åka med frågas lite på hästen. Min ena sto är väldigt envis så rekommendera inte den här biten för förlorade hästar eller goda och vila inte.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.