SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Hunting justerbar förbygel

Produkt-ID: 10857

kr 559,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Hunting justerbar förbygel
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Hunting justerbar förbygel
kr 559,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Hunting justerbar förbygel
kr 559,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze Hunting justerbar förbygel
Beskrivning

Beskrivning

En funktionell och snygg kombinerad förbygel och martingal.


Med den här snygga förbygel rider du fältritten med stil. Justerbar hunting-förbygel kombinerad med martingal, fina detaljerade sömmar och enkel justering.


Egenskaper:


  • Använd med Horze Constance träns, artikelnr. 10040

Teknisk beskrivning:


Läder.


Tvättråd:


Torka med fuktig svamp. Använd läderkräm för rengöring och vård.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

För liten
0 Gillar

Jag beställde en kolvstorlek baserat på recensionerna som levererades riktigt snabbt, men min 160 cm KWPN sto som normalt har en full storlek visade sig fortfarande behöva den fulla (woops) !! Jag har returnerat den för en större storlek eftersom jag älskar utseendet och kvaliteten. Förhoppningsvis passar det fulla :)

Storlek: Normal
Mycket hållbar!
0 Gillar

Att hitta en billig men ändå slitstark bröstskiva med en körande martingale-förlängning har inte varit enkelt förrän jag hittade den här. Det är allt som jag förväntade mig. Även om det var lite stort på min fullblod inledningsvis såg jag snabbt att den var mycket justerbar.

Storlek: Normal
bra produkt
1 Gillar

Jag har denna jaktkrage i 2 månader nu och den är felfri, kvaliteten är toppmjukt läderuppackning. Det är mycket vackert och priset är rimligt för denna kvalitet. Å andra sidan uppmärksamhet den storlek stor en storlek COB tillräckligt för hästar ens stora.

Storlek: Stor
jag älskar
1 Gillar

Jag är en fan speciellt för att jag ville ha en jaktkrage med ett "hjärta" för att inte klämma den tunna huden på min häst Det är topp. Jag var tvungen att göra några hål för att justera det. Det är lätt att justera tack vare de två spännen på sidorna! Jag rekommenderar! Valuta för pengarna

Storlek: Normal
Trevligt jakthalsband
1 Gillar

Jag har denna jaktkrage i en månad nu och jag är väldigt nöjd även om ett stort hår jag tog den i storlek COB för en sto på 1m63. Det är väldigt vackert och läderet ser ganska bra ut. Jag rekommenderar :)

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.