Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze lädermartingal

Produkt-ID: 10732

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze lädermartingal
kr 299,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze lädermartingal
Beskrivning

Beskrivning

Prisvärd martingal för daglig träning.


En snygg och praktisk martingal i kvalitetsläder. En gummiring gör att du kan justera längden på remmarna. Basmartingal som passar till din övriga utrustning.


Egenskaper:


  • Martingal för träning i god kvalitet
  • Bred läderrem
  • Silverfärgade spännen
  • Martingalen har en ögla för fäste i gjorden, inte någon hake.

Teknisk beskrivning:


Läder.


Tvättråd:


Torka med fuktig svamp. Använd läderkräm för rengöring och vård.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Prisvärd och bra
4 Gillar

En bra martingale till ett bra pris. Lite styvt läder, men med lite smörjning och användning blev det mycket mjukare. Helt normalt i storlek. Rekommenderas om du har en rimlig och bra martingale =)

Precis vad jag ville!
2 Gillar

Jag valde den här martingalen framför den andra något billigare, eftersom den hade gummiknappen synlig på bilden. Det kom precis som på bilden och jag kunde få nackbandet genom munken så att längden inte glider överallt. Det fungerade bra - munken var bara tillräckligt stretchig för att få läderet igenom utan att gå sönder, och jag är mycket nöjd med kvaliteten på läder och ringar. Ser ut att vara sant i storlek, och jag förväntar mig att med lite oljning kommer det att vara underbart!

Bra pris, bra kvalitet!
1 Gillar

Denna martingale kom ut ur lådan smidig och redo att användas. Även om det inte är den mest snygga av martingales, har den trevligt kvalitetsläder och bör inte släppas för priset!

Martingal av god kvalitet!
0 Gillar

En martingale av supergod kvalitet, den har åtminstone varat i 3 - 4 år och den har inte varit så sliten jämfört med andra martingales och förtöjningar. Super bra att åka i skogen och hjälper till att rensa min färska ponny. Bra kvalitet för lite pengar;)

0 Gillar

Prima Martingale, passar perfekt på min ponny (145 cm)! Utförandet är bra och pris-prestanda är också rätt! Tack

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.