Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu
-10%

Kincade halsrem

Produkt-ID: 317939

kr 125,30
kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kincade halsrem
Beskrivning

Beskrivning

Halsrem från Kincade är en snygg rem som är idealisk för nybörjare eller när du rider in unghästar, ger ryttaren större säkerhet och stabilitet.


Genomsnittligt betyg
1.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Kincade halsrem
0 Gillar

Torrt läder, väldigt bred och MINST 10 cm för kort för att passa häst på ca 168-175 i mkh. Sitter precis så tätt runt halsen som bilden visar på yttersta hålet. Till så stora hästar lämpar den sig inte för "bettlös ridning med halsrem" eller ens som "extra säkerhetsutrustning i skogen".

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.