Spara upp till 60% på Horze, B Vertigo och fler
Spara nu
Bucas

Bucas

Ända sedan 1981, då Bucas grundades i Cork, Irland, har märket kombinerat goda irländska traditioner med de senaste tekniska utvecklingarna och erfarenheter från andra industrier, länder och marknader. Detta har resulterat i ett brett sortiment av innovativa och tekniskt avancerade produkter. Bucas utvecklar alla sina produkter med hästens och hästägarens välbefinnande i tankarna efter principen att produkter som designats och tillverkats på detta sätt, alltid kommer att visa sig vara det rätta valet både kortsiktigt och långsiktigt.
101 artiklar

Bucas-täcken är revolutionerande och en av de första verkligt vattentäta täckes-linjerna med andasfunktion på marknaden. Bucas grundades 1981, och har varit innovativa i att få fram bra utetäcken för hästar i alla väder. Området Cork på Irland, med sina väderförhållanden, hjälpte Bucas att skapa det vattentäta, slitstarka täcket som de har byggt upp sitt rykte runt. Bucas-produkternas skyddsförmåga och kvalitet är det senaste inom högkvalitativ ridutrustning.

Bucas-utetäcken är skapade med deras egen Stay-Dry-textil som leder bort fukt, andas och ger komfort. Svett och fukt evaporerar och lämnar hästen sval och komfortabel, utan att bli överhettad. Antibakteriell behandling på textilen håller dessa snygga täcken som nya och minskar behovet för tvätt och vård. De flesta Bucas-täcken har antingen traditionell eller hög halsskärning helt efter vad ryttaren föredrar, samt bogveck och djupa kilar för rörelsefrihet och skydd mot skav. Bucas-täcken har även ett separat halstäcke för extra skydd mot kyla och vind vid behov. Bucas Click’n Go-spänne är det enklaste fästningssystemet på marknaden och kan enkelt öppnas med en hand. Du slipper krångla med extra spännen och remmar när det är dags att ta av eller sätta på täcket. Detta system gör det enkelt att klä din häst och anpassa garderoben efter vädret. Många Bucas-täcken är fodrade med slätt nylon över bogen mot skav. Hästar utan öm bog är gladare och mindre griniga, och kan njuta av sin utomhusvistelse utan obehag. Spännen i rostfritt stål på alla Bucas-täcken rostar inte, medan kryssgjordarna är enkla att fästa för långvarigt bruk. Det vattentäta skalet med andasfunktion blir en favorit i stallet.

Bucas är förmodligen mest kända för sin originella Buzz-Off Zebra-kollektion. Dessa roliga och moderna täcken med UV-skydd, ser kanske vilda ut, men tjänar ett viktigt syfte. Zebra-mönstret skrämmer bort irriterande flugor och insekter med sitt förvirrande mönster. Den vilda zebran störs aldrig av flugor och det randiga mönstret är så distraherande att flugor helt enkelt väljer att hålla sig borta. Dessa Buzz-Off-produkter syns kanske verkligen på betet, men låter även din häst lyckligt beta ifred. Välj flugskydd i form av heltäckande utetäcke och halstäcke eller ridtäcke för träning för att alltid skydda din häst mot störande insekter. Sätt även på en flughuva ute så kommer han aldrig mer att känna ett insektsbett.

Nu har Bucas även ett brett urval av andra ridsportrelaterade produkter som svettäcken, schabrak, transportskydd och till och med hundtäcken. Alla dessa snygga artiklar är designade i samma höga kvalitet och snygga stil som resten av alla Bucas-täcken. Bucas är hästutrustning av högsta standard på Irland och håller din häst komfortabel och skyddad utan att spränga budgeten.