*jämfört med ordinarie pris - Minst 30 % rabatt på Horze & B Vertigo + fler toppmärken i rean
Bucas Smartex

Bucas Smartex

3 artiklar
Bucas Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g Bucas Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g
RRP -25%

Bucas

Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g

1.364,25 kr
RRP: 1.819,00 kr
Bucas Smartex utetäcke Bucas Smartex utetäcke
upp till -25% (RRP)

Bucas

Smartex utetäcke

Från 1.821,75 kr
RRP: 2.429,00 kr
(7)
Bucas Smartex Rain Big Neck Bucas Smartex Rain Big Neck
RRP -10%

Bucas

Smartex Rain Big Neck

2.267,10 kr
RRP: 2.519,00 kr
Finns tillgänglig
Köp Bucas Smartex från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Bucas Smartex - Smarta utetäcken för ultimat komfort.

Bucas Smartex-produkter kombinerar komfort med hållbarhet. Det ballistiska nylonmaterialet som regntäcket är tillverkat av är extremt robust, samtidigt som det är vattentätt och andningsbart. Click'n Go-systemets magnetiska Snap Lock-stängning garanterar en smidig knäppning och gör att karbinhakarna är onödiga. Detta innebär att täcket håller säkert och samtidigt är mycket bekvämt för din häst. Tack vare Stay-Dry-fodret kan Bucas Smartex-täcket läggas direkt på den fuktiga hästen efter ett ansträngande träningspass eller ett bad. Materialet transporterar fukt från pälsen till utsidan och din häst torkar snabbt.

Bucas Smartex för alla väder

Bucas Smartex Rain är ett regntäcke utan fyllning som håller din häst behagligt torr mellan 0 °C och 14 °C. Smartex Turnout Medium med 150 g fyllning är bäst lämpad för ett temperaturer runt -10 °C-12 °C. För kyligare temperaturer mellan -20 °C till -10 °C är det bäst att välja Bucas Smartex Extra med 300 g fyllning. Liksom de andra täckesmodellerna från Bucas finns Smartex-serien även i en BigNeck-version, som är särskilt lämplig för hingstar eller raser med en bredare hals.