Mid Season SALE
Cavallo Ridbyxor för dam

Cavallo Ridbyxor för dam

33 artiklar
Köp Cavallo Ridbyxor för dam från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Cavallo ridbyxor

Cavallo är inte bara känt för sina ridstövlar & chaps och hästutrustning. Cavallos produktsortiment omfattar även ridkläder & ridutrustning för både damer och herrar. Cavallo ridbyxor finns i klassiska modeller med helskodd eller knäskodd. Dessutom kan du välja mellan den populära höga midjan eller den klassiska låga midjan. Förutom material som softshell hittar du även stretchiga funktionsmaterial som ger dig optimal rörelsefrihet i sadeln.

Cavallo ridbyxor för bra grepp i sadeln

Skodden på Cavallos ridbyxorna är tillverkad av halkskyddande silikongrepp, vilket ger dig ett säkert grepp i sadeln. Som bonus innebär den tryckta skodden att det inte finns några irriterande sömmar vid knäna, så du kommer att känna dig helt bekväm i sadeln med dina nya Cavallo-ridbyxor med grepp. De populära Cavallo-ridbyxorna Caja Grip och Celine Grip ingår alltid i sortimentet, och två gånger om året släpps det också Cavallo-ridbyxor i de senaste trendfärgerna som matchar Sportswear-kollektionen. Dessutom erbjuder även Cavallo Calima Grip, Clea Grip, Carole Grip och Caren Grip modellerna.

Cavallo ridleggings

Cavallo Lin Grip ridleggings ger en snygg figur och har inga irriterande sömmar tack vare den tryckta silikonskodden. Den mjuka breda linningen ger extra komfort. Tack vare de integrerade mobiltelefonfickorna kan du förvara din mobiltelefon eller andra småsaker utan att begränsa din rörelsefrihet på hästen. Carly Grip ridleggings i chic denimlook har en trendig look och är riktigt iögonfallande med de subtila glitteraccenterna.