Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Desta syntetiska shortchaps

Produkt-ID: 37219

kr 459,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Desta syntetiska shortchaps
Beskrivning

Beskrivning

Dessa shortchaps har samma känsla och utseende som ett par i äkta läder.


Dessa kvalitetschaps ser ut som äkta läder, men är av ett lättskött, töjbart och fast, syntetiskt material. De är lätta att rengöra utan att mista det skräddarsydda utseendet du vill ha.


Egenskaper:


  • Syntetiskt, läderliknande material
  • Fasta, men töjbara
  • Behagliga
  • Utmärkt passform

Teknisk beskrivning:


Material: PU-läder med polyester.


Tvättråd:


Torkas av med fuktig trasa.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Chaps
4 Gillar

Vackert snyggt, välmonterat, flexibelt och lätt att rengöra chaps.

Läcker ben till ett bra pris
4 Gillar

Dessa benar är otroligt bekväma och hållbara. På insidan har de ett mjukt tunt fleecefodrat foder som gör dem bekväma att bära när de är kalla och lätta att bära när de är varma. Sträck materialet så att det blir bekvämt och tätt mot benet. De ser ut som äkta läderfoder och sedan är de lätta att rengöra.

bra alternativ
3 Gillar

Chaps fungerar mycket bra och är ett bra alternativ om du inte vill spendera pengar på äkta läder. Dessa är tunna, men har knappt en fleecefoder inuti. de kan vara lite små i storlek. längst upp runt benet, följ sedan storlek. karta.

Rekommendera dessa!
2 Gillar

Mycket bekväma chaps. Dessa sitter bra runt kalven medan de inte är för hårda. De är också bekväma att åka med och lätta att sätta på och av. Rekommenderas!

Bra halva kapslar för nybörjare
2 Gillar

Jag älskade att åka i dessa chaps. De var trevliga, rena, (de såg inpassade), fick paddockstövlar att se ut som höga stövlar och var lätta att rengöra. Jag har åkt med dem i ungefär 6 månader, och det syntetiska läderet visar på vadderingen under (bara längs rörledningen, men det har aldrig påverkat min ridning alls). De slet inte sönder och det fanns inga skummerken som kunde göras. De gav stort grepp och stor komfort för ridning. Det var lätt att tippa ner kuporna och inte en gång trodde jag att blixtlåset skulle gå sönder. Jag rider för närvarande inte i dem på grund av problem med paddockstövlar och vi beslutade att få höga stövlar (inga problem med halva mössorna). Om du har ett barn som vill rida skulle jag 100% rekommendera att du får dessa chaps! De är fantastiska och perfekta för att börja eller för barn som fortfarande växer eller som inte vet om de vill rida på hästar eller inte. Friskrivningsklausul: Jag köpte dessa chaps i en lokal tackbutik så jag har ingen information och åsikt om frakt eller leveranstid.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.