Gratis hästgodis på alla order över 500 kr! Använd kod:
Kopierades till klippbordet
HORSE-DAY
-30%

Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps

Produkt-ID: 37280

kr 489,30
kr 1.299,00
(Priset inkluderar moms)
Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps
Beskrivning

Beskrivning

FOR A PERSONALIZED FIT AND A COMFORTABLE RIDE.Super-soft, full grain leather lined with soft amara suede. A suede panel on inside of calf allows for a close feel and secure leg position. A subtle stretch panel at the rear ensures a contoured custom fit. Elegant Spanish topline and subtle stretch panel over the forefoot for comfort.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket eleganta och bekväma chaps
1 Gillar

Dessa är mina första högkvalitativa chaps och jag är verkligen upphetsad! Kvaliteten är utmärkt och de ser väldigt eleganta ut, särskilt på grund av materialmixen (slät läder på utsidan, rått läder på insidan) och blixtlås på baksidan. Det mjuka läderet och det mjuka tygskiktet på benet gör kaparna otroligt bekväma. Dragkedjan bak är lätt att stänga. Storlekarna menas på allvar - min kalvomkrets är drygt 33 cm, längden på underbenet lite under 47 cm och storleken 33/47 är följaktligen lite för snäv och för lång. Den elastiska insatsen på baksidan är inte lämplig för att kompensera för storlekar - men han är inte tillräckligt elastisk - men bidrar till den fantastiska passformen - kaparna är väl från skon till popliteal. Om hållbarheten kan jag inte säga något, men material, sömmar och dragkedjor ser mycket stabila ut.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.