25 % RABATT på valfri produkt! Använd kod: HZ25OFF

×

Christ

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equi-Safety
Equisense
Eskadron
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrera efter:
  • Filtrerad sökning
  • Kategori
  • Färg
  • Storlek
  • Pris
Sortera efter:

Christ är ett tyskt, familjeägt företag med världsomfattande distribution. De har tillverkat högkvalitativa läder- och fårskinnsprodukter i över 50 år och har, sedan början av 90-talet, även en serie med medicinska fårskinnsprodukter. Deras eget garveri är ett av det modernaste i världen och har fått flera utnämningar av miljöorganisationer världen över för dess miljövänliga tillvägagångssett och utmärkta arbetsförhållanden.

112 artiklar

År 1954 startades det familjeägda företaget Christ Lammfelle i Gondershausen, Tyskland. De började med tillverkning av läder- och lammskinnskläder för män och kvinnor. Under de senaste 60 åren har utbudet av Christ Lammfelle-produkter och antalet butiker ökat och omfattar nu fabriker i Tyskland, Uruguay och Filippinerna. Tysktillverkade Christ Lammfelle-produkter skapas av fårskinnsull av hög kvalitet, och är designade för att klara rejäla påfrestningar samtidigt med bibehållen form och mjukhet. Fårskinnets naturliga egenskaper ger schabrak och paddar med andasfunktion, vilka är nya alternativ till syntetiska material. Paddarna är lättskötta och kan maskintvättas. Den rena ullen är oblekt och tål upprepad användning och tvätt. Christ Lammfelle äger ett garveri för behandling av lammskinnsprodukterna i obearbetat tillstånd. I slutet av 1990-talet fick garveriet flera certifieringar och erkännanden från miljögrupper för sitt arbete att skydda miljön och tillhandahålla säkra, hälsosamma produkter. Produkter från Christ Lammfelle varar i flera år, och ser ut och känns som nya, även efter hundratals tvättar.

Fårskinnsprodukter från Christ Lammfelle inkluderar också nos- och nackludd, som förhindrar skav och gör det mjukt och bekvämt för din häst. De rullade kanterna på halvpaddarna och dressyrpaddarna är gjorda av samma mjuka, naturliga fårskinn som de övriga paddarna i kollektionen. Nackskydd till ditt favoritträns är av lyxigt fårskinn och skyddar hästens känsliga nacke. Konturformad, fårskinnsfodrad sadelgjord är ett perfekt alternativ till traditionell lädersadelgjord. Varför inte prova ett mjukt fårskinnsöverdrag till din lädersadelgjord du redan använder? Barbackapad från Christ Lammfelle är skapad nästan helt av mjukt fårskinnsull och gör din barbackaridning bekväm och varm. Din häst kan njuta av en svettfri ridtur och ryggen förblir varm och skyddas av denna vackra fårskinnspad. En rykthandske av fårskinn och fleece är det ultimata verktyget i ryktlådan för att fullända ryktningen och få en glänsande hårrem.

När du en gång har provat en fårskinnspad från Christ Lammfelle, förstår du varför dessa paddar har varit det främsta valet hos tyska ryttare år efter år. Det naturliga fårskinnet fungerar som skyddande lager med andasfunktion och ger mjukhet utan att bli bylsigt. Kvalitetsfårskinn orsakar inte allergier eller stör den naturliga balansen av eteriska oljor i hästens hud. Den mjuka ullen håller en skyddande barriär mellan hästens kropp och utrustningen för att säkerställa att hud och päls skyddas för optimal hälsa och komfort.

Förutom deras omfattande Horsedream-kollektion av hästprodukter, har Christ Lammfelle även produkter för hundar (Dogsdream). Christ Lammfelle-produkter är det naturliga valet för att matcha med dina favoriter av kvalitetsläderprodukter och gör dem till den mest bekväma och pålitliga utrustningen som din häst kan bära.

Läs mer