Spara 22 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Kära kunder,

COVID-19-utbrottet har tagit världen med storm och snabbt förändrat livet för de flesta av oss med dramatiska konsekvenser som följd. Vår djupaste medkänsla går till alla som drabbats av krisen, och vi delar den gemensamma ångesten med våra vänner, kollegor, familjer och husdjur - orsakad av en osäker framtid och vad som ännu kan komma.

Vi vill betona för alla att följa råd från regeringar och hälsomyndigheter, och att ta hand om din familj och dina vänner genom dessa svåra tider.

Vi vill också ge dig en kort uppdatering om hur Horze hanterar detta genom att svara på dina eventuella frågor här:

Levererar webbutiken order?

Just nu fortsätter Horze webbshop att fungera normalt. Alla våra webbutiker är öppna och vi levererar alla order som vanligt.

Är leveranserna försenade?

Vissa länder har små förseningar med leveranser, men för närvarande finns det inga stora förseningar i leveransen av order från Horze.

Fungerar alla leveransmetoder?

Vi har inaktiverat några leveransmetoder gällande upphämtningsplatser baserat på information från våra fraktföretag, men i alla länder har vi leveransmetoder tillgängliga för dig.

Är Horze-butikerna öppna?

De flesta Horze-butiker är öppna. Öppettider och annan relevant information finns på deras Facebook-sidor. Våra två Horze-butiker i Tyskland i Hannover och Bremen är stängda tills vidare.

Är kundservice öppen?

Vår kundtjänst är öppen och du kan nå oss på kundservice@horze.se.

Var försiktig och håll dig säker <3

Hälsningar från oss alla på Horze