Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze D-ringbett med kopparrullar

Produkt-ID: 13080

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze D-ringbett med kopparrullar
Beskrivning

Beskrivning

Det här bettet uppmuntrar salivavsöndring.


Kombinera ett klassiskt tränsbett med kopparrullarna på detta traditionella D-ringbett. Många hästar tycker om smaken av koppar, vilket har visat sig öka salivavsöndringen och håller munnen fuktig och bekväm. Ett mycket bra val för outbildade hästar.


Egenskaper:


  • Rostfritt stål med kopparrullar
  • Milt och bekvämt
  • Känsligt utan hårda metallkanter

Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 13 mm, Ringdiameter: 60 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

järn
2 Gillar

Jag har använt det i mer än ett år. Fortfarande lika bra som ny. Hästen leker med rullar när han arbetar och tuggar därför järn, vilket är mycket praktiskt när man arbetar med hästen.

Longe - ja, ridning - nej, åtminstone med min häst ..
0 Gillar

Jag har köpt biten för ungefär ett år sedan och min häst tuggar mycket bra och är superlätt när jag använder den här biten medan jag lungar. Men han gillar det inte när man rider. Det tror jag är bara "en fråga om smak" av hästen ..

0 Gillar

mycket bra rullarna blockerar inte det då det slappnar av hästarna väl

0 Gillar

Min islänning älskar detta bett

Kvalitetsbit till ett bra pris!
0 Gillar

Jag köpte den här biten för min OTTB eftersom jag ville prova något nytt och inte kunde skicka ett så bra pris. Biten är av mycket god kvalitet och kan lätt passera som en Korsteel eller ett annat namnmärkesbit. Jag skulle inte tveka att beställa ytterligare en bit från Horze!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.