Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu

Sprenger Max Control tredelat D-ringsbett, rostfritt stål

Produkt-ID: 13197

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Max Control tredelat D-ringsbett, rostfritt stål
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Sprenger Max Control tredelat D-ringsbett, rostfritt stål
kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Max Control tredelat D-ringsbett, rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

MAX-Control är ett tredelat bett, som vid första anblicken är svårt att skilja från andra tredelade bett med lösa bettringar.Det är emellertid ett korrigerings- eller utbildningsbett som låses i en viss vinkel och därmed blir ett rakt bett.Bettet ligger mycket väl i munnen när hästen arbetar väl. När hästen motsätter sig ryttarens hand uppstår en mer stel effekt. D-ringarna förhindrar bettet från att dras genom hästens mun så att det ligger mer stadigt på tungan och ger en mer bekväm känsla. Ett milt tryck ges direkt på tungan och garanterar lätta och exakta tygelhjälper. De fasta ringarna ger ryttaren en god kontakt med bettet.


Teknisk beskrivning:


Munstycke: Tredelat.Material: Rostfritt stål.Tjocklek: 16 mm.Ringdiameter: 75 mm.Ringtyp: D-ring.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Superbit för färsk kille
1 Gillar

Min stora pojke som är mycket frisk och som kan vara svår att stoppa i skogen, är verkligen kontrollerbar med detta bett. den är också fin och bra i storlek.

Life Bon!
1 Gillar

Letar du efter ett hoppbett till min häst som är stark i munnen och inte går på ett vanligt uppdelat bett, men han älskar detta bett så glad att jag provade och köpte den. ångrar inte att mitt köp har en mycket välskött häst på detta bett som normalt borde ha starka tuggar: D

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.