« Tillbaka / Häst / Bett / D-Ringsbett

Sprenger Sprenger Max Control tredelat D-ringsbett, rostfritt stål

939,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 3 )

Spara 25% EXTRA på Horze och B Vertigo - exklusivt för Horze Club-medlemmar
Gå med nu

Kopiera koden: SPRING-CLUB
Kan endast lösas in av medlemmar i Horze Club eller användare av APP. 800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 24.03.2024.
Färg: Ej specificerat
Ej specificerat Sprenger Max Control tredelat D-ringsbett, rostfritt stål
Storleksguide
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tillbaka

När det gäller att mäta bett mäter man alltid munstyckets längd från insidan av den ena bettringen till insidan av den andra. Se till att bettet är rakt vid mätning. Bettets tjocklek mäts alltid precis på insidan av en bettring. Då bettet ligger i munnen får det vara ett mellanrum på max 5mm (¼") mellan mungipan och bettringen. 

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

MAX-Control är ett tredelat bett, som vid första anblicken är svårt att skilja från andra tredelade bett med lösa bettringar.Det är emellertid ett korrigerings- eller utbildningsbett som låses i en viss vinkel och därmed blir ett rakt bett.Bettet ligger mycket väl i munnen när hästen arbetar väl. När hästen motsätter sig ryttarens hand uppstår en mer stel effekt. D-ringarna förhindrar bettet från att dras genom hästens mun så att det ligger mer stadigt på tungan och ger en mer bekväm känsla. Ett milt tryck ges direkt på tungan och garanterar lätta och exakta tygelhjälper. De fasta ringarna ger ryttaren en god kontakt med bettet.

Teknisk beskrivning:

Munstycke: Tredelat.Material: Rostfritt stål.Tjocklek: 16 mm.Ringdiameter: 75 mm.Ringtyp: D-ring.

Produkt-ID: 13197

Läs recensioner:

Färg: