Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

HV Polo Celine hoody med dragkedja

Produkt-ID: 329807

kr 527,40
kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HV Polo Celine hoody med dragkedja
Beskrivning

Beskrivning

This stylish hooded cardigan features fancy rib tapes with the logo printed in silver on the sleeves. Other fun details are the silver printed horses on the back of the hood, zipper front pockets, a luxurious woven badge on the chest and a metal logo plate. Perfect as an extra layer under a jacket.


Technical description:


80% Cotton, 20% Polyester.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.