JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back on Track polotröja, dam

Produkt-ID: 32557

kr 558,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track polotröja, dam
Välj storlek Storleksguide
Back on Track polotröja, dam
kr 558,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Back on Track polotröja, dam
kr 558,00
Back on Track handskar
kr 310,00
Back on Track polotröja, dam
Beskrivning

Beskrivning

Polotröjan är ett utmärkt val om man har problem i nacke, axlar, armar och rygg. Tröjan täcker även problemområden som ländrygg, höfter, handleder och armbågar. Snyggt skuren tröja av hög kvalitet med åtsittande passform och hög krage. Skön att ha på sig. Dess klassiska och moderna utseende gör den perfekt att använda till vardags.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stor skjorta till ett bra pris
0 Gillar

Skjortan är tätt passande och kan bäras på vintern under en tröja. Hög kvalitet, tjockt tyg, som sprider svett optimalt till utsidan övertygar om kvaliteten. Tyget är särskilt varmt i nacken. Med 25% rabatt till oslagbart pris.

Storlek: Normal
Tillbaka på bantröjan
4 Gillar

Otroligt bra tröja. Jag har skadat axlar, armar och nacke och den här tröjan har gjort det så att jag har blivit mycket bättre. Detta kommer inte att vara den sista tröjan jag köper

Storlek: Normal
Fin tröja
0 Gillar

De keramiska partiklarna verkar göra sitt jobb bra. Jag är mycket nöjd, inte mer kalla muskler. Det är ett tjockt tyg som ser lyxigt ut, men på grund av den lilla logotypen bär jag den bara under något, men det är personligt. Dock är det tjocka tyget inte särskilt varmt. Och det är väldigt trevligt. Det känns som en andra hud. Om priset var något lägre skulle jag ha beställt två. Jag vet inte hur tyget kommer att se ut efter tvätt.

Storlek: Liten
Favorit ridtröja
1 Gillar

Min absoluta favorit ridtröja som också hjälper till med skador. Det håller den svarta färgen snyggt vid tvätt och är av god kvalitet. Priset är dock i den lite dyrare änden, men du får det du betalar för.

Storlek: Normal
Liten i storlek
4 Gillar

Beställde den här men den är lite liten i storlek och ganska kort, skulle förmodligen ha beställt den en storlek större än normalt. Jag märkte inte mycket skillnad när jag vilade men när jag började flytta var effekten stor, blev varm och god och hjälpte musklerna. Har fibromyalgi och kämpar med ömma och styva leder, rekommendera den här!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.