Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track polotröja, dam

Produkt-ID: 32557

kr 558,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track polotröja, dam
Beskrivning

Beskrivning

Polotröjan är ett utmärkt val om man har problem i nacke, axlar, armar och rygg. Tröjan täcker även problemområden som ländrygg, höfter, handleder och armbågar. Snyggt skuren tröja av hög kvalitet med åtsittande passform och hög krage. Skön att ha på sig. Dess klassiska och moderna utseende gör den perfekt att använda till vardags.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Liten i storlek
4 Gillar

Beställde den här men den är lite liten i storlek och ganska kort, skulle förmodligen ha beställt den en storlek större än normalt. Jag märkte inte mycket skillnad när jag vilade men när jag började flytta var effekten stor, blev varm och god och hjälpte musklerna. Har fibromyalgi och kämpar med ömma och styva leder, rekommendera den här!

Tillbaka på bantröjan
4 Gillar

Otroligt bra tröja. Jag har skadat axlar, armar och nacke och den här tröjan har gjort det så att jag har blivit mycket bättre. Detta kommer inte att vara den sista tröjan jag köper

Favorit ridtröja
1 Gillar

Min absoluta favorit ridtröja som också hjälper till med skador. Det håller den svarta färgen snyggt vid tvätt och är av god kvalitet. Priset är dock i den lite dyrare änden, men du får det du betalar för.

0 Gillar

Utmärkt artikel som håller sina löften! Jag använder detta märke för mig och för min häst: det är fantastiskt! Jag rekommenderar! (Storlek lite snäv)

Absolut köprekommendation!
0 Gillar

Jag har beställt tröjan för andra gången, bär den hela vintern. Mycket trevlig på huden, den värmer perfekt, men du svettas även om du inte anstränger dig. Använd Back on Track-produkter för både häst och hund och för hela familjen och är alltid stolta över.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.